Ben je zwanger en wil je sporten in Utrecht?

Een fitte zwangerschap is een fijne zwangerschap, daarom willen wij vrouwen in verwachting zo goed mogelijk begeleiden. Bij Mom Moves in Utrecht kun je daarom op een veilige en verantwoorde wijze sporten tijdens je zwangerschap! (Blijven) sporten tijdens de zwangerschap heeft namelijk veel voordelen.

WAAROM SPORTEN BIJ MOM MOVES IN UTRECHT?

+120

Tevreden Mom Moves sportsters

4

Professionele trainsters

+1000

Lessen gegeven

Sporten tijdens je zwangerschap

Het aantal vrouwen dat blijft sporten tijdens de zwangerschap wordt steeds groter. Toch is er nog steeds regelmatig onduidelijkheid over de effecten van sporten tijdens de zwangerschap. Onderzoek heeft aangetoond dat, mits op een aangepaste wijze en onder professionele begeleiding, het sporten juist een positief effect heeft. Zeker in de herstel en opbouwperiode na de bevalling is persoonlijke en professionele begeleiding belangrijk. Met de zorgvuldige begeleiding van Mom Moves in Utrecht zorgen wij ervoor dat deelneemsters op verantwoorde wijze in een veilige omgeving en in een gepast tempo weer terug op het oude/gewenste sportniveau komen.
 

Waarom sporten bij Mom Moves in Utrecht?

De trainsters bij Mom Moves zijn zelf moeder. Daarom kunnen ze uit eigen ervaring spreken. Er is in de trainingen ruimte voor persoonlijke aandacht en de trainsters weten goed wie er tijdens de lessen aansluit. De trainsters bieden veilige en verantwoorde sporttrainingen aan. De trainingen zijn afwisselend en soms ook best uitdagend, echter niet frustrerend. Na de warming-up doen we vaak een circuit of zetten we een parcours uit. Diverse spiergroepen worden getraind en we zorgen ervoor dat je conditie op peil blijft.

Mom Moves traint in de Utrechtse parken met zwangeren en al bevallen vrouwen in een groep. Heerlijk in de frisse buitenlucht dus. De trainsters zorgen ervoor dat alle deelneemsters op eigen niveau kunnen sporten. Als je liever binnen wilt sporten dan kan dat bij Mom Moves ook. Je kunt meedoen aan indoor workouts zoals Zwanger DanceFit of Belly Balance. Kies je liever voor zwangerschapsyoga ook dat staat op het lesrooster. Mom Moves houdt van flexibiliteit en gezelligheid. We werken daarom met lessenkaarten in plaats van dure abonnementen. Het mooi is dat je alle lessen (zowel buitenles als indoor en yoga) kunt reserveren met dezelfde lessenkaarten. Nieuwsgierig? Een proefles is gratis. Daarnaast kun je trainingen volgen op het moment dat het jou uitkomt. Je hoeft dus niet voor een vaste dag of tijdstip te kiezen. Tijdens de trainingen kom je daarnaast in contact met andere moeders en kun je in een gezellige sfeer ervaringen uitwisselen.

Mom Moves biedt ook een zwangerschapscursus aan ter voorbereiding op je bevalling. In de cursus Bevalt Goed worden thema’s behandeld als o.a.: bevalhoudingen, ademhalingstechnieken, yogahoudingen, omgaan met pijn.

Mom Moves heeft zich tot doel gesteld om zwangere vrouwen te begeleiden tijdens het sporten zodat ze weer terug komen op hun eigen gewenste sportniveau. Het blijven sporten tijdens de zwangerschap en na de bevalling is heel belangrijk.

Wil je een keer een proefles volgen om de Mom Moves trainingen zelf te ervaren? Meld je dan aan in ons systeem! 

“Na mijn bevalling wist ik niet hoe ik het sporten weer op moest pakken. Het was vermoeiend en soms pijnlijk. Door het volgen van de fijne trainingen bij Mom Moves verliep mijn herstel een stuk vlotter. De trainsters en begeleiders zijn zeer ervaren en vriendelijk en bovenal snappen ze waar ze over praten! Mom Moves is een dikke aanrader!”
– Sandra

Scroll naar boven