Eerste Hulp aan Kinderen

Wat moet ik doen?

Eerste Hulp aan Kinderen

Een kind dat van de trap valt of zich verslikt. Een ongeluk is zo gebeurd. Weet jij precies wat je dan moet doen? Tijdens deze cursus leer je adequaat te handelen bij de meest voorkomende kinderongevallen in en om het huis.

Na de cursus weet je wat je moet doen in onder andere de volgende situaties

Er komen nog veel meer onderwerpen aan bod en daarnaast kunnen alle vragen uit de groep beantwoord worden. Er wordt zowel aandacht geschonken aan baby’s als aan kinderen (leeftijd indicatie 0 tot ± 8 jaar). Als er meer behoefte aan een bepaald onderwerp is of/en binnen een bepaalde leeftijdscategorie dan wordt daar uiteraard op ingespeeld en de nadruk op gelegd. 

Praktische informatie

Voor wie?
Ouders, verzorgers, begeleiders, opa’s en oma’s, oppas: iedereen die te maken heeft met kinderen in de leeftijd van 0-8 jaar. 

Duur
1 bijeenkomst van 3 uur. De cursus is zonder kinderen.

Data
Maandagavond 27 juli 19.00 tot 22.00 uur (VOL).
Workshop op locatie is ook mogelijk. Of heb je zelf een groepje en wil je een workshop op een andere datum organiseren dan kan dat ook. 

Kosten
De kosten bedragen € 75,00 p.p. incl. Officieel certificaat. 
Restitutie op cursusgeld is helaas niet mogelijk.
Er zijn veel zorgverzekeraars die de cursus Eerste Hulp aan Kinderen in de aanvullende verzekeringen vergoeden. In je polisvoorwaarden kun je zien of je recht hebt op deze vergoeding. Neem bij twijfel contact op met je zorgverzekeraar.

Locatie Utrecht
De cursus vindt plaats in Buurthuis De Speler (Thorbeckelaan 18c, naast Wesley Sneijder Sportpark) of in Buurthuis De Beatrix (Pr. Beatrixlaan) gevestigd in ’t Vorstelijk Complex, een mooi jaren ’30 schoolgebouw. De ingang van het Buurthuis bevindt zich aan een het ‘schoolplein’ aan de zijkant van het complex (gratis parkeergelegenheid in de woonwijk).

Inschrijven
Maak een account aan op de website (via aanmelden training) zodat we jouw gegevens hebben en stuur een mailtje naar info@mommoves.nl ovv jouw naam en reserveer jouw plek voor de workshop! Na inschrijving en betaling (je kunt met een account gebruiken maken van onderstaande betalingslink) ontvang je van ons een bevestiging met verdere informatie.

CURSUS EERSTE HULP AAN KINDEREN

75
  • RESERVEER EEN PLEK
  • Maandagavond 27 juli 19.00 tot 22.00 uur.
Scroll naar top