Body Workout

Actieve indoor workout

Zwanger of al bevallen: Body Workout

Wil je lekker zweten? Sport je toch liever binnen dan in de buitenlucht? Dan is de Body workout echt iets voor jou! Zwanger zijn en sporten gaan juist heel goed samen. Maar juist ook als je al bevallen bent is dit de perfecte uitdagende workout.

Doe mee en blijf fit! Op opzwepende muziek leer je een goed te volgen warming-up aan. Een superleuke manier om je conditie op peil te houden of te verbeteren. Daarnaast train je je hele lichaam en doe je pittige spierversterkende oefeningen voor armen, benen, billen en train je op verantwoorde wijze de buikspieren en bekkenbodemspieren. Daarbij maak je gebruik van diverse materialen zoals gewichtjes, elastieken, ballen. Er worden staand oefeningen gedaan of op een matje. Je zult oefeningen herkennen uit pilates, ballet en fitness. Een workout voor het gehele lichaam.

Bewegen is gezond

Dus ben je zwanger en hou je van muziek doe dan mee met deze les in Utrecht. Lekker aan je conditie werken op opzwepende muziek en door de oefeningen voel je je steeds sterker worden. Er is veel variatie en afwisseling, het uur vliegt gewoon voorbij. Ook na je bevalling is het een prima les om weer op te bouwen. Iedereen kan deze workout volgen. En je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt. Het belangrijkste is dat je er plezier in hebt.

Een Body Workout

Probeer deze workout uit!

Ervaar hoe fit en vrolijk je van deze Body Workout wordt. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Je hoeft alleen binnenschoenen, water en een handdoek mee te nemen. Waardevolle spullen mag je meenemen de ruimte in. Een ding is zeker: je gaat gegarandeerd vrolijk en met veel energie weer naar huis.

Aan deze les doen zwangere vrouwen mee, pas bevallen moeders en vrouwen die al langer moeder zijn (gemengde groep). Ongeveer 6 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan deze les. Kijk bij leslocaties wanneer en waar deze les wordt aangeboden en reserveer de les in de agenda.

Wat mom's zeggen

Sporten bij Mom Moves kan je volledig doen op je eigen niveau en fase van je zwangerschap. Wel zo fijn. Zo kreeg ik helaas vanaf week 20 flinke bekkenklachten, maar door kleine aanpassingen in de les, onder begeleiding van Wendy en wat aanpassingen van de kant van mijn fysiotherapeut, kan ik nog steeds op volle kracht mee doen.

Al sinds het eerste trimester van mijn zwangerschap ben ik gestart met sporten bij Mom Moves. Omdat ik voor mijn zwangerschap zo’n 4 keer per week sportte vond ik het belangrijk om enige vorm van verantwoorde beweging gedurende mijn zwangerschap te behouden. Via een vriendin die bij Mom Moves sportte kwam ik bij de lessen van Wendy terecht. Ik volg bij haar met name de lesjes Power Pilates en de pittige Body Workout. Een heerlijke afwisseling wat mij betreft. Ook heb ik meerdere malen een bootcampklasje gevolgd. De lessen van Wendy zijn de perfecte mix tussen knallen en rust, er is altijd ruimte voor persoonlijk contact en er is goede begeleiding.

Sporten bij Mom Moves kan je volledig doen op je eigen niveau en fase van je zwangerschap. Wel zo fijn. Zo kreeg ik helaas vanaf week 20 flinke bekkenklachten, maar door kleine aanpassingen in de les, onder begeleiding van Wendy en wat aanpassingen van de kant van mijn fysiotherapeut, kan ik nog steeds op volle kracht mee doen. De lessen zijn dus echt voor iedereen geschikt.

Hoewel mijn uitgerekende datum inmiddels nadert sport ik nog steeds 1 à 2 keer per week bij Mom Moves met veel plezier. Zelfs via Zoom is het elke keer weer een fijne workout! Na mijn zwangerschap en herstel keer ik dan ook zeker terug om de eerste paar maanden weer de draad op te pakken! Ik kan iedereen aanraden om een keertje een proeflesje mee te pakken om van de sfeer en workouts te kunnen proeven!

review marize

Marize

Volgt elke week wel een Pilates of Body Workout

Scroll naar boven