Lesrooster Mom Moves

Overzicht van onze lessen en de verzamelplekken

Sportlocaties en verzamelplekken van Mom Moves

In het lesrooster kun je zien waar Mom Moves momenteel wekelijks trainingen geeft. Aan de lessen doen zwangere vrouwen mee en pas bevallen moeders, in de periode 6-12 weken na de bevalling (gemengde groep). Ongeveer 6-8 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan de reguliere training. Er zijn ook intensieve Back in Shape (Back on Track) trainingen. Vanaf 12 weken na de bevalling kun je hieraan meedoen, maar ook als je al een tijd moeder bent mag je aansluiten. Iedere locatie heeft een specifieke verzamelplek. Je herkent onze trainsters aan de mintgroene outfit. Er zijn ook cursussen en workouts die binnen (indoor) plaatsvinden zoals Babymassage & back in shape, Body Workout, Zwangerschapsyoga, Pilates en Belly Balance. Ook als je al een poosje moeder bent kun je deze lessen gewoon (blijven) volgen. Met een lessenkaart of abonnement kun je zowel buitentrainingen als indoor workouts en zwangerschapsyoga reserveren.

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

* Les is fysiek in de zaal te volgen, maar ook live via Zoom te volgen.

Personal Training (PT) wordt op afspraak ingepland.

Help, het gaat regenen tijdens de training!

Is het koud of regenachtig? In principe gaan alle trainingen altijd door! Bij noodweer (bijvoorbeeld bliksem of hevige storm) kan het voorkomen dat een  training geannuleerd wordt. In dat geval ontvang je bericht, je hoeft niet zelf te vragen of een les doorgaat. Je waardevolle spullen (sleutels, telefoon) kun je achterlaten bij de trainster. Neem geen tassen/grote spullen mee.

Wat mom's zeggen

Het fijne aan Mom Moves vond ik dat je de lessen apart kunt reserveren, zodat ik de les kon doen waar ik op dat moment behoefte aan had en dat ik niet vast zat aan een vaste dag of tijd.

Tijdens mijn zwangerschap heb ik meerdere sportlessen bij Mom Moves gevolgd, met name de yoga en de Belly Balance. Ik vond de lessen en de docenten heel fijn, precies waar ik behoefte aan had! Sinds mijn bevalling volg ik ook verschillende lessen. Het is fijn om docenten te hebben die weten waar je lichaam aan toe is en de juiste oefeningen te krijgen. Het fijne aan Mom Moves vond ik bovendien dat je de lessen apart kunt reserveren, zodat ik de les kon doen waar ik op dat moment behoefte aan had en dat ik niet vast zat aan een vaste dag of tijd voor de sportles.

review evelien

Evelien

Groot fan van de yoga en Belly Balance

Scroll naar boven