Buitensport Trainingen

Outdoor Mom Moves Workout

Buitensport Trainingen

Ben je zwanger, net bevallen of al iets langer moeder? Bij Mom Moves sport je in de frisse buitenlucht in de Utrechtse parken onder begeleiding van professionele trainsters. Je traint met gezellige vrouwen op een veilige en verantwoorde wijze. Tijdens de afwisselende en uitdagende training kun je goed op je eigen niveau meedoen. Door de kleine groepen is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Daarnaast is het voordeel dat je niet vastzit aan een duur abonnement maar je kunt een lessenkaart aanschaffen die bij jou past. De reguliere training bestaat uit een gemengde groep. Er doen zwangere vrouwen mee en pas bevallen moeders. Ongeveer 6-8 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan deze training.

Back on Track

Is jouw bevalling alweer iets langer geleden en wil je meer uitdaging en zwaarder sporten? Dan kun je meedoen aan de Back on Track Intensive training. Een goede opstap om weer echt fit te worden waarna je weer kunt doorstromen naar regulier sporten. De nadruk ligt op conditie, buik en billen.

Een buitensport training bestaat uit

Probeer de buitensport training uit!

Dus ben je zwanger, hou je van sporten in de buitenlucht en woon je in Utrecht? Geef je dan op voor een gratis proefles en ervaar hoe fit en energiek je van het buitensporten wordt. Waardevolle spullen (telefoon/sleutel) kun je afgeven aan de trainsters (neem geen tassen mee).

Aan deze les doen zwangere vrouwen mee en pas bevallen moeders (gemengde groep). Ongeveer 6 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan deze les. Kijk bij leslocaties wanneer en waar deze les wordt aangeboden en reserveer de les in de agenda.

Scroll naar top