Buitensport Trainingen

Outdoor sporten in Utrecht

Buitensport Trainingen Utrecht

Ben je zwanger, net bevallen of al iets langer moeder? Bij Mom Moves sport je in de frisse buitenlucht in de Utrechtse parken onder begeleiding van professionele trainsters. Je traint met gezellige vrouwen op een veilige en verantwoorde wijze. Tijdens de afwisselende en uitdagende training kun je goed op je eigen niveau meedoen. Door de kleine groepen is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Daarnaast is het voordeel dat je niet vastzit aan een duur abonnement maar je kunt een lessenkaart aanschaffen die bij jou past. De reguliere training bestaat uit een gemengde groep. Er doen zwangere vrouwen mee en pas bevallen moeders. Ongeveer 6-8 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan deze training.

Back on Track

Is jouw bevalling alweer iets langer geleden en wil je meer uitdaging en zwaarder sporten? Dan kun je meedoen aan de Back on Track training. Een goede opstap om weer echt fit te worden waarna je weer kunt doorstromen naar regulier sporten. De nadruk ligt op conditie, buik en billen.

Een buitensport training bestaat uit

Probeer de buitensport training uit!

Dus ben je zwanger, hou je van sporten in de buitenlucht en woon je in Utrecht? Geef je dan op voor een proefles en ervaar hoe fit en energiek je van het buitensporten wordt. Waardevolle spullen (telefoon/sleutel) kun je afgeven aan de trainsters (neem geen tassen mee).

Aan deze les doen zwangere vrouwen mee en pas bevallen moeders (gemengde groep). Ongeveer 6 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan deze les. Kijk bij leslocaties wanneer en waar deze les wordt aangeboden en reserveer de les in de agenda.

Wat mom's zeggen

Wanneer mensen erg fanatiek van start gaan, blijft ze wijzen op een rustige opbouw na de bevalling.

Ik sport met veel plezier bij Mom Moves! Vanaf 7 weken na de geboorte van mijn dochter ben ik voorzichtig begonnen met het sporten weer opbouwen. De bevlogen eigenaresse Wendy is een hele deskundige trainster waarbij iedereen op haar eigen niveau kan instappen en verder groeien. Ook wanneer mensen erg fanatiek van start gaan, blijft ze wijzen op een rustige opbouw na de bevalling. Daarnaast heeft ze ook andere fijne trainsters in dienst waardoor er een gevarieerd lesprogramma beschikbaar is. Tijdens mijn zwangerschap sportte ik ergens anders, maar bij een volgende zwangerschap zou ik ook zeker bij Wendy in de les komen omdat het gezellig is om andere zwangeren en moeders te ontmoeten en het sporten een fijne voorbereiding op je bevalling is. De persoonlijke benadering vind ik echt een pré en daarnaast is het heel fijn dat ze een netwerk van experts rondom Utrecht om zich heen heeft verzameld. Zo ben ik via Wendy bij een fijne bekkentherapeut terecht gekomen en had ze een adresje voor een osteopaat voor mijn dochter. Wendy is een lokale ondernemer in vergelijking met de welbekende landelijke moeder sportclubs, maar ze is minstens zo deskundig en bovendien goedkoper dan een grote partij! Je kunt zelfs een deel van het sporten vergoed krijgen via een aanvullende zorgverzekering omdat het een essentieel onderdeel is voor je gezondheid rondom je zwangerschap, bevalling en herstel daarna. Ik heb een spoedkeizersnede gehad maar kon na een paar maanden alweer zeggen dat ik volledig op mijn oude niveau was. Dit is deels natuurlijk geluk geweest, maar het sporten bij Mom Moves heeft er wezenlijk aan bijgedragen.

review sophie

Sophie

Na de bevalling begonnen bij Mom Moves

Scroll naar boven