Verzenden

Mom Moves doet haar best om alle pakketjes compleet en veilig te versturen. Verzendkosten binnen Nederland zijn 6,00 euro. Bij bestellingen vanaf 75,00 euro worden geen verzendkosten berekend. 

Ben je in de gelegenheid om jouw bestelling op te halen dan betaal je geen verzendkosten. Dit kan na overleg in Hilversum of Utrecht. Volg je regelmatig lessen bij Mom Moves in Utrecht dan is het een kleine moeite om jouw pakje mee te nemen naar de les die je volgt.
 
Het verzenden zal plaatsvinden tussen de 3-5 werkdagen, afhankelijk van de voorraad. Voor het verzenden hergebruiken we materiaal zoals dozen en verpakkingsmateriaal. Dus wie weet ontvang je jouw bestelling wel in een Hema doosje, zou zo maar kunnen.
 
Wil je jouw bestelling combineren met producten van Forever Living? Dat is ook mogelijk, daarvoor kun je mailen naar info@mommoves.

Retourneren

We hopen dat je alle artikelen net zo leuk vindt als wij. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat iets misschien toch niet helemaal is zoals je het verwacht had. In dat geval kun je op eigen kosten het item retour sturen. Dit moet dan wel binnen 14 dagen nadat het bezorgd is. Je kunt je retour aanmelden door een mail te sturen naar info@mommoves.nl waarin je vermeldt wat je gaat terugsturen en wat daarvoor de reden is. Je ontvangt dan het adres waar je het item naar toe kunt sturen. 
 

De voorwaarden nog even op een rij: 

  • De verzendkosten zijn voor rekening koper
  • Artikelen van Carriwell kunnen niet geretourneerd worden zoals vermeld staat
  • Het artikel moet nog in de originele verpakking zitten
  • Lever je pakketje in bij PostNL en vergeet niet om een verzendbewijs te vragen
Scroll naar boven