Forever Living

Gezondheids- en schoonheidsproducten

Forever Living Products

Forever Living Products biedt al geruime tijd gezondheids- en schoonheidsproducten, veelal op basis van aloë vera en bijenproducten. Een deel van het assortiment is bij uitstek geschikt voor sporters.

Dranken: een must in elke koelkast!

Zuivere dranken met een hoog percentage pure aloë vera in verschillende smaken en samenstellingen. Een waardevolle aanvulling op jouw gezonde dagelijkse voeding. Probeer een smaakvolle exotische drank, een energiedrank of ga juist voor een heerlijke rustgevende thee.

F.I.T.: Look better, feel better

Forever F.I.T. helpt je op weg naar een gezonde levensstijl en helpt je ook gezonde gewoontes vol te houden. Het Forever F.I.T. programma bestaat uit 3 krachtige productpakketten:

Forever F.I.T. biedt alles wat nodig is om je beter te voelen en om er beter uit te zien. Een vliegende start op weg naar een fittere versie van jezelf. Bijvoorbeeld om af te komen van je extra kilo’s en centimeters na je zwangerschap/borstvoeding.

Huidverzorging: van top tot teen verzorgd

Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen met milde producten voor gezichts- en lichaamsverzorging, grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van jouw huid, zoals bijvoorbeeld:

Persoonlijke verzorging: mooi en gezond

Producten met pure aloë vera als belangrijkste bestanddeel met toevoeging van natuurlijke extracten die de huid, het haar en het gebit reinigen, beschermen, verzorgen en verfraaien. Probeer eens:

Voedingssupplementen: extra sterk gestel

Een goede gezondheid begint met goede voeding. Forever biedt de mogelijkheid jouw dagelijkse gezonde voeding aan te vullen met hoogwaardige voedingssupplementen met essentiële vitamines en mineralen. Bijvoorbeeld:

Bijenproducten: natuurlijke kracht

Maak kennis met de hoogstaande collectie bijenproducten van Forever. Een serie van mooie, natuurlijke producten zoals Forever Bee Honey (glutenvrij). De bijenkorven bevinden zich op een ideale locatie, in een zuivere omgeving waar de natuur de vrije hand heeft.

Etherische oliën: de kracht van de zintuigen

Forever werkt samen met een gepassioneerd team van wetenschappers, boeren, aromatherapeuten en botanisten. Dit team is de hele wereld afgereisd om de meest pure botanische extracten te vinden en speciaal voor u te oogsten. Neem de Essential Oils Lavender bevat een hoge concentratie linalyl acetate dat lavendel zijn fruitige, zoete aroma geeft. De puur natuurlijke lavendelolie verzacht, kalmeert en ontspant.

Bestellen?

Als je voedingssupplementen wilt gebruiken tijdens je zwangerschap en periode van borstvoeding, raden wij aan om je te wenden tot de verloskundige of arts voordat je hieraan begint. Mocht je momenteel medicatie gebruiken of onder medische behandeling staan (bijv. diabetes of hartafwijkingen), raden wij aan om je te wenden tot een arts, voordat je begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement.

Staat de tekst in het Engels? Selecteer op De Forever Living website dan linksboven op Europa-Netherlands en daarna op Nederlandse taal.

Scroll naar boven