Tarieven

Sporten vanaf € 7,50 per les

Flexibel: Voordelen voor jou

Rittenkaart in plaats van abonnement
Reserveer wanneer het jou uitkomt
Lessenkaart geldig voor zowel buitenlessen als indoorworkouts of yoga
Tot 24 uur voorafgaand aan de les kun je reservering kosteloos wijzigen/annuleren
Tijdelijk stopzetten lessenkaart mogelijk rondom de bevalling

Ik wil dolgraag meedoen!

Wat fijn om te horen! Zoals je misschien al hebt gelezen krijg je bij Mom Moves je eerste les gratis (als je binnen 10 dagen na de proefles een lessenkaart aanschaft ontvang je het bedrag van de losse les retour). Je koopt dus eerst een losse les en om deze proefles te reserveren kun je je aanmelden in ons agenda-systeem. De gratis proefles geldt alleen voor nieuwe leden, die nog niet eerder bij Mom Moves hebben gesport.

6-LESSENKAART

75
 • €12,50 per les
 • 3 maanden geldig

10-LESSENKAART

110
 • €11,- per les
 • 6 maanden geldig

15-LESSENKAART

150
 • €10,- per les
 • 9 maanden geldig

20-LESSENKAART

170
 • €8,50 per les
 • 12 maanden geldig

30-LESSENKAART

225
 • €7,50 per les
 • 18 maanden geldig
BESTE KEUS!!!

LOSSE (PROEF)LES

14
 • Flexibel inzetbaar
 • Kom wanneer het jou past

Direct een lessenkaart aanschaffen of wil je lessen bijkopen? Dat kan ook! Ook als je voor je 2e of 3e zwangerschap weer gezellig bij Mom Moves komt sporten dan kun je gelijk een kaart kopen. In het overzicht zie je de leskaarten die Mom Moves beschikbaar stelt, de prijs per les en de geldigheid van de leskaart. Selecteer de lessenkaart die jouw voorkeur heeft en login of registreer je in ons agenda-systeem. Hierna word je automatisch doorgestuurd naar de betaalomgeving iDeal waar je jouw gewenste lessenkaart kunt afrekenen.

In de tabel kun je de lessenkaarten zien die wij aanbieden. Schaf je bijvoorbeeld een 20-lessenkaart aan dan ontvang je 20 kredietpunten. Eén les bij Mom Moves kost één kredietpunt. Op die manier kun je jezelf flexibel inplannen bij de lestijdstippen en leslocaties die jij graag wilt bijwonen. Een training reserveren is bij Mom Moves dus verplicht en je kunt een aantal lessen vooruit reserveren. Reserveren kan tot 30 minuten voor aanvang (mits er nog ruimte is). Zo zorgen we ervoor dat de trainingen niet te vol zijn en kunnen we onze deelneemsters voldoende aandacht geven. Een reservering kun je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. 


Trainingen bij Mom Moves kunnen worden vergoed!

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de trainingen bij Mom Moves. Wil je weten of jouw zorgverzekeraar de trainingen (gedeeltelijk) vergoedt? Dit hangt af van de voorwaarden die je verzekering stelt aan vergoeding en de polis die je hebt. Je kunt dit navragen bij je verzekeraar en contact opnemen met Mom Moves om een factuur op te vragen die je kunt indienen.

Lessenkaarten zijn voor alle lessen te gebruiken (buitentrainingen én indoor workouts). Je kunt de lessenkaart eenmalig stilzetten bijvoorbeeld na je bevalling of bij een blessure. Op die manier is er altijd voldoende tijd om jouw lessenkaart op te maken zodat er geen punten verloren hoeven gaan.

Scroll naar top