Zwangerschapscursus Bevalt Goed!

Informatieve zwangerschapscursus zodat jij goed voorbereid je bevalling ingaat!

Zwangerschapcursus Bevalt Goed!

Wil je je graag goed voorbereiden op jouw bevalling? Vind je het best een beetje spannend wat je allemaal te wachten staat? Of lijkt het je juist heel gezellig om andere zwangere vrouwen te ontmoeten in de aanloop naar de bevalling? Dan is de korte cursus Bevalt Goed! een aanrader voor jou. In deze cursus staat het leren vertrouwen op jouw lichaam centraal, met als doel een zo natuurlijk verloop van de bevalling. Tijdens deze 3 informatieve cursusavonden bereid je je voor op de geboorte van je kindje en op het moederschap. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en al jouw vragen. Daarnaast ontmoet je uiteraard ook andere zwangeren waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Ben je al een keer eerder bevallen dan is dit ook een mooie gelegenheid om alles weer op te frissen en stil te staan bij je zwangerschap. Deze zwangerschapscursus wordt in Utrecht aangeboden in de omgeving Ondiep/Zuilen.

Wat je leert met deze zwangerschapscursus

Praktische informatie

Voor wie?
Dames ca. 26-34 weken zwangerschap (2 bijeenkomsten zonder partner + partnerworkshop)

Het is aan te raden de cursus op z’n laatst voor week 36-38 afgerond te hebben zodat jullie in alle rust de bevalling tegemoet kunnen gaan.

Duur
2 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur + 1 partnerworkshop

Data
Dinsdagavond start 27 sept van 19.45-21.45 uur. 
Dinsdag 27 sept & 4 okt +  11 okt (partnerworkshops) van 19.45-21.45 uur.

Dinsdagavond start 8 nov van 19.45-21.45 uur.
Dinsdag 8 nov & 15 nov + 22 nov en/of 29 nov (partnerworkshops) van 19.45-21.45 uur.

Kosten
De cursusprijs voor 3 bijeenkomsten – dus incl partnerworkshop – bedraagt totaal € 195,00 incl btw. 

Ook is het mogelijk (indien er plek is) om alleen de partnerworkshop te volgen. De partnerworkshop los kost € 87,50 per stel.  
Inhalen of restitutie op cursusgeld is helaas niet mogelijk. Ook helaas niet als er onvoorziene omstandigheden zijn of wanneer je voortijdig bevalt en niet kunt deelnemen aan de cursus. We hebben echt een plek voor jou gereserveerd.

Vergoeding verzekeraar
Cursussen ter voorbereiding van de bevalling kunnen worden vergoed door verzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Wil je zeker weten of jouw verzekeraar de cursus vergoedt? Informeer dan heel goed bij jouw verzekeraar of de cursus van Mom Moves wel aan de voorwaarden voldoet die jouw verzekeraar stelt. Dit is namelijk niet altijd het geval.

Partnerworkshop
Is de 3e cursusbijeenkomst  maar is ook als losse workshop te volgen. Tijdens deze partnerles bereid je je samen voor op de bevalling. Je kan deelnemen met je partner of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen. In de les komt aan bod hoe je kunt omgaan met verschillende soorten weeën en we nemen bevallingshoudingen door. Verder oefenen we yogahoudingen voor ontspanning, kracht en overgave. Ook oefenen we veilige ademhalingen en massages. Er wordt uitgelegd hoe je partner jou het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling. 

Data partnerworkshop (ook als losse workshop te boeken indien plek)
Di avond 11 oktober 19.45-21.45 uur incl reader | € 87,50 (per stel)
Di avond 22 november 19.45-21.45 uur incl reader | € 87,50 (per stel)

Inschrijven
Ben je al lid en heb je al een account dan kun je via de Mom Moves App naar het lesrooster om de cursus te reserveren en te betalen. Nieuw bij Mom Moves? Maak dan een account aan op de website (via aanmelden) zodat we jouw gegevens hebben (uitgerekende datum, bijzonderheden, gegevens voor op de factuur). Je kunt dan het beste via de Mom Moves App naar het lesrooster om de keuze van jouw cursus te selecteren en te betalen. Wil je alleen de partnerworkshop boeken of heb je andere vragen stuur dan een mailtje naar info@mommoves.nl
zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. 

Locatie
Binnenruimte in Buurthuis De Speler (Ondiep, naast Wesley Sneijder Sportpark) Buurthuis De Beatrix (Vorstelijk Complex) aan de Pr. Beatrixlaan.

Docent
Sandra, gediplomeerd yogadocent met specialisatie holistische zwangerschapsyoga (200 RYT), docent Shantala babymassage & moeder van Marie-Elise en Julius.

BEVALT GOED!

195
  • CURSUS BEVALT GOED!
  • Maak account aan en reserveer in het lesrooster bij de startdatum de cursus van jouw keuze.
Scroll naar top