zwangerschapscursus bevalt goed

Zwangerschapscursus Bevalt Goed!

____

____

Informatieve zwangerschapscursus zodat jij

goed voorbereid je bevalling in kan gaan!

Zwangerschapcursus Bevalt Goed!

Wil je je graag goed voorbereiden op jouw bevalling? Vind je het best een beetje spannend wat je allemaal te wachten staat? Of lijkt het je juist heel gezellig om andere zwangere vrouwen te ontmoeten in de aanloop naar de bevalling? Dan is de korte cursus Bevalt Goed! een aanrader voor jou. In deze cursus staat het leren vertrouwen op jouw lichaam centraal, met als doel een zo natuurlijk verloop van de bevalling. Tijdens deze 3 informatieve cursusavonden bereid je je voor op de geboorte van je kindje en op het moederschap. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en al jouw vragen. Daarnaast ontmoet je uiteraard ook andere zwangeren waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Ben je al een keer eerder bevallen dan is dit ook een mooie gelegenheid om alles weer op te frissen en stil te staan bij je zwangerschap. Deze zwangerschapscursus wordt in Utrecht aangeboden in de omgeving Ondiep/Zuilen.

Wat je leert met deze zwangerschapscursus

  • Verloop van de zwangerschap en veranderingen in je lichaam
  • Fases van een bevalling aan de hand van Birth Atlas
  • Drie basis ademhalingstechnieken tijdens zwangerschap en bevalling
  • Bevalhoudingen
  • Klassieke persmethode
  • Omgaan met eventuele pijn
  • Yogahoudingen voor ontspanning, kracht, balans & vertrouwen

Belangrijke informatie

Voor wie?
Dames vanaf ca. 26-30 weken zwangerschap (zonder partner)
Duur
3 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur (+ 1 partnerworkshop indien gewenst)
Data
Dinsdagavond start 1 oktober van 20.00 tot 21.30 uur.
Dinsdag 1, 8, 15, 22 oktober (partnerworkshop) van 20.00-21.30 uur.
Kosten
De kosten bedragen € 89,00 (leden Mom Moves profiteren van € 10,00 korting en betalen slechts € 79,00) voor 3 bijeenkomsten (inclusief reader en mogelijkheid tot stellen van persoonlijke vragen aan de docent via telefoon of e-mail). De kosten van een partnerworkshop (als 4e bijeenkomst) bedragen aanvullend € 35,00 (per stel). Cursussen ter voorbereiding van de bevalling kunnen worden vergoed door verzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Wil je zeker weten of jouw verzekeraar de cursus vergoedt? Informeer dan goed bij jouw verzekeraar of de cursus van Mom Moves aan de voorwaarden voldoet.
Inschrijven
Maak een account aan op de website (via aanmelden training) zodat we jouw gegevens hebben (uitgerekende datum, bijzonderheden, gegevens voor op de factuur) en stuur een mailtje naar info@mommoves.nl ovv jouw naam en reserveer jouw plek voor de cursus!

Partnerworkshop (ook los te boeken) di 22 oktober
Kan aanvullend georganiseerd worden en als extra (4e) bijeenkomst geboekt worden. Kan ook los geboekt worden. Tijdens de partnerles van de zwangerschapscursus bereid je je samen voor op de bevalling. Je kan deelnemen met je partner of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen. In de les komt aan bod hoe je kunt omgaan met verschillende soorten weeën en we nemen bevallingshoudingen door. Verder oefenen we yogahoudingen voor ontspanning, kracht en overgave. Ook oefenen we veilige ademhalingen en massages. Er wordt uitgelegd hoe je partner jou het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling. De workshop gaat door bij voldoende animo. De eerstvolgende partnerworkshop vindt plaats op di avond 22 oktober (er is nog plek).

Locatie
Binnenruimte in Buurthuis De Beatrix (Vorstelijk Complex) oktober cursus.

Docent
Sandra, gediplomeerd yogadocent met specialisatie holistische zwangerschapsyoga (200 RYT), docent Shantala babymassage & moeder van Marie-Elise en Julius.

BEVALT GOED!
€ 79,00

VOLGENDE CURSUS
START DI 1 OKTOBER

Dinsdagavond 1 oktober start de volgende Zwangerschapscursus Bevalt Goed!
Met een account bij Mom Moves kun je gebruik maken van deze betalingslink.

Mom Moves Utrecht: sporten als je zwanger of bevallen bent!

Sporters bij Mom Moves geven ons een 8.3!