zwangerschapscursus bevalt goed

Zwangerschapcursus Bevalt Goed!

Wil je je graag goed voorbereiden op jouw bevalling? Vind je het best een beetje spannend wat je allemaal te wachten staat? Of lijkt het je juist heel gezellig om andere zwangere vrouwen te ontmoeten in de aanloop naar de bevalling? Dan is de korte cursus Bevalt Goed! een aanrader voor jou. In deze cursus staat het leren vertrouwen op jouw lichaam centraal, met als doel een zo natuurlijk verloop van de bevalling. Tijdens deze 3 informatieve cursusavonden bereid je je voor op de geboorte van je kindje en op het moederschap. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en al jouw vragen. Daarnaast ontmoet je uiteraard ook andere zwangeren waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Ben je al een keer eerder bevallen dan is dit ook een mooie gelegenheid om alles weer op te frissen en stil te staan bij je zwangerschap. Deze zwangerschapscursus wordt in Utrecht aangeboden in de omgeving Ondiep/Zuilen.

Wat je leert met deze zwangerschapscursus

  • Verloop van de zwangerschap en veranderingen in je lichaam
  • Fases van een bevalling aan de hand van Birth Atlas
  • Drie basis ademhalingstechnieken tijdens zwangerschap en bevalling
  • Bevalhoudingen
  • Klassieke persmethode
  • Omgaan met eventuele pijn
  • Yogahoudingen voor ontspanning, kracht, balans & vertrouwen

Belangrijke informatie

Voor wie?
Dames vanaf ca. 26-30 weken zwangerschap (zonder partner)
Duur
3 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur.
Data
Donderdag 28 maart, 4 en 11 april van 20.00 tot 21.30 uur.
Kosten
De kosten bedragen € 89,- voor 3 bijeenkomsten (inclusief reader en mogelijkheid tot stellen van persoonlijke vragen aan de docent via telefoon of e-mail). Cursussen ter voorbereiding van de bevalling worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door verzekeraars.

Stuur een mailtje naar info@mommoves.nl ovv jouw naam en uitgerekende datum en reserveer jouw plek!

Locatie
Binnenruimte in Buurthuis De Beatrix (Pr. Beatrixlaan) gevestigd in ’t Vorstelijk Complex, een mooi jaren ’30 schoolgebouw. De ingang van het Buurthuis bevindt zich aan een het ‘schoolplein’ aan de zijkant van het complex (gratis parkeergelegenheid).
Partnerworkshops
Kunnen bij voldoende animo aanvullend georganiseerd worden.
Docent
Sandra Hulsman- van Andel, gediplomeerd yogadocent met specialisatie holistische zwangerschapsyoga (200 RYT), docent Shantala babymassage & moeder van Marie-Elise en Julius.

Mom Moves Utrecht: sporten als je zwanger of bevallen bent!

Sporters bij Mom Moves geven ons een 8.3!