Zwangerschapscursus Bevalt Goed!

Informatieve zwangerschapscursus zodat jij goed voorbereid je bevalling in kan gaan!

Zwangerschapcursus Bevalt Goed!

Wil je je graag goed voorbereiden op jouw bevalling? Vind je het best een beetje spannend wat je allemaal te wachten staat? Of lijkt het je juist heel gezellig om andere zwangere vrouwen te ontmoeten in de aanloop naar de bevalling? Dan is de korte cursus Bevalt Goed! een aanrader voor jou. In deze cursus staat het leren vertrouwen op jouw lichaam centraal, met als doel een zo natuurlijk verloop van de bevalling. Tijdens deze 3 informatieve cursusavonden bereid je je voor op de geboorte van je kindje en op het moederschap. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en al jouw vragen. Daarnaast ontmoet je uiteraard ook andere zwangeren waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Ben je al een keer eerder bevallen dan is dit ook een mooie gelegenheid om alles weer op te frissen en stil te staan bij je zwangerschap. Deze zwangerschapscursus wordt in Utrecht aangeboden in de omgeving Ondiep/Zuilen.

Wat je leert met deze zwangerschapscursus

Belangrijke informatie

Voor wie?
Dames vanaf ca. 26-32 weken zwangerschap (zonder partner)

Duur
2 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur (+ 1 partnerworkshop indien gewenst)

Data
Dinsdagavond start 6 april van 19.45 tot 21.45 uur.
Dinsdag 6 & 13 + 20 april (partnerworkshop) van 19.45-21.45 uur.
(nog voldoende plek)

Dinsdagavond start 22 juni van 19.45 tot 21.45 uur.
Dinsdag 22 & 29 juni + 6 juli (partnerworkshop) van 19.45-21.45 uur.
(nog voldoende plek)

De partnerbijeenkomst is niet verplicht om af te nemen/te volgen maar is wel van harte aan te bevelen. Eerdere cursisten beoordelen deze bijeenkomst als zeer waardevol.

Kosten
De kosten voor deze cursus zijn als volgt opgebouwd:
2 x 2 uur + partnerworkshop 2 uur
€ 90,00 + € 70,00 incl. reader (cursusprijs 3 bijeenkomsten – dus incl partnerworkshop – totaal € 160,00 incl btw)
Je kunt de cursus met of zonder partnerworkshop volgen. In combinatie met de cursusdagen kost de partnerworkshop € 70,00. Ook is het mogelijk om alleen de partnerworkshop te volgen. De partnerworkshop los kost € 75,00 per stel.  
Inhalen of restitutie op cursusgeld is helaas niet mogelijk. Ook helaas niet als er onvoorziene omstandigheden zijn of wanneer je voortijdig bevalt en niet kunt deelnemen aan de cursus. We hebben echt een plek voor jou gereserveerd.

Vergoeding verzekeraar
Cursussen ter voorbereiding van de bevalling kunnen worden vergoed door verzekeraars als je aanvullend verzekerd bent. Wil je zeker weten of jouw verzekeraar de cursus vergoedt? Informeer dan heel goed bij jouw verzekeraar of de cursus van Mom Moves wel aan de voorwaarden voldoet die jouw verzekeraar stelt. Dit is namelijk niet altijd het geval.

Partnerworkshop
Kan als 3e cursusbijeenkomst gevolgd en geboekt worden, maar is ook als losse workshop te volgen. Tijdens deze partnerles bereid je je samen voor op de bevalling. Je kan deelnemen met je partner of iemand anders die jou tijdens de bevalling zal ondersteunen. In de les komt aan bod hoe je kunt omgaan met verschillende soorten weeën en we nemen bevallingshoudingen door. Verder oefenen we yogahoudingen voor ontspanning, kracht en overgave. Ook oefenen we veilige ademhalingen en massages. Er wordt uitgelegd hoe je partner jou het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling. De workshop gaat door bij voldoende animo.

Data partnerworkshop (ook als losse workshop te boeken)
Di avond 20 april 19.45-21.45 uur incl reader | € 75,00 (per stel)
Di avond 6 juli 19.45-21.45 uur incl reader | € 75,00 (per stel)

Inschrijven
Maak een account aan op de website (via aanmelden training) zodat we jouw gegevens hebben (uitgerekende datum, bijzonderheden, gegevens voor op de factuur) en stuur een mailtje naar info@mommoves.nl ovv jouw naam en reserveer jouw plek voor de cursus! Informeer of er nog plek is.

Locatie
Binnenruimte in Buurthuis De Speler (Ondiep, naast Wesley Sneijder Sportpark) Buurthuis De Beatrix (Vorstelijk Complex) aan de Pr. Beatrixlaan.

Docent
Sandra, gediplomeerd yogadocent met specialisatie holistische zwangerschapsyoga (200 RYT), docent Shantala babymassage & moeder van Marie-Elise en Julius.

BEVALT GOED!

160
  • CURSUS BEVALT GOED!
    START DI 6 APRIL
  • Met een account bij Mom Moves kun je gebruik maken van deze betalingslink.
Scroll naar top