Baby Yoga & Mom Stretching

Yogalessen om samen met je baby te doen

Baby Yoga & Mom Stretching

Ben je bevallen en zoek je een prettige les waar je kindje mee naar toe kan? Lijkt het je leuk om samen met je baby oefeningen te doen in een rustig tempo? Dan is de Baby Yoga & Mom Stretching een geschikte les voor jou! Deze indoor les is ontwikkeld door Mom Moves speciaal voor kersverse moeders die een leuke workout zoeken samen met hun kindje.

In deze les ervaar je een prettige combinatie van inspanning, ontspanning en plezier. Je zult bewegingen herkennen vanuit yoga, pilates, ballet en stretching. Een waardevol moment in de week om samen met je kindje in te plannen. Je zult merken dat je echt contact maakt met je baby en dat de oefeningen die je samen doet jou bewuster maken van de band die tussen jullie bestaat. En de meeste oefeningen kun je gewoon thuis herhalen. Hartstikke leuk toch?!

De oefeningen die je samen met jouw kindje doet gaan spelenderwijs. Het plezier dat jouw kleintje en jij aan de oefeningen beleeft staat voorop. Er wordt niets geforceerd, de sfeer is ongedwongen en de bewegingen worden voorzichtig uitgevoerd. Je zult bewegingen doen vanuit babyyoga en je zult enkele babygebaren leren.

Verder doe je zelf makkelijk te volgen en verantwoorde yogabewegingen waarmee je jouw lichaam soepel en sterk maakt. Zeker na de bevalling is het fijn als je het bewegen en sporten weer rustig kunt opbouwen. Met op de achtergrond rustige relaxte muziek volg je op je eigen niveau gecontroleerde stretchbewegingen vanuit yoga, pilates en ballet. Om weer wat kracht op te bouwen doe je met of zonder jouw kindje oefeningen op je eigen niveau zodat het goed bij je past. Je kunt dan denken aan een zijwaardse plank of squats.

Na de Mom & Baby les voel je je

Probeer Mom & Baby Yoga uit!

Dus ben je bevallen en zoek je een prettige rustige indoorles met gelijkgestemden en woon je in Utrecht? Geef je dan op voor een proefles en ervaar hoe leuk samen bewegen met je kindje kan zijn. De les is op sokken of blote voeten. Er zijn matjes aanwezig. Trek makkelijk zittende kleding aan. Je hebt een handdoek nodig en spulletjes (luiertas/voeding) voor de baby. Waardevolle spullen mag je meenemen de ruimte in.

Aan deze les doen pas bevallen moeders met hun kindje (vanaf ca. 6-8 weken na de geboorte totdat ze kunnen kruipen). De les duurt ongeveer 50-60 minuten. Tijdens de les kan er gewoon gevoed worden. Kijk bij leslocaties wanneer en waar deze les wordt aangeboden en reserveer de les in de agenda.

Scroll naar boven