Babymassage & Back in Shape

Workshop babymassage en oefeningen om weer back in shape te komen

Babymassage & Back in Shape

Zin om samen met je baby een korte cursus te doen? Wellicht is babymassage dan iets voor jullie. Susan een van de Mom Moves trainsters is opgeleid (docent Babymassage RGDB) om babymassages te geven. Elke baby reageert verschillend op massage. De een wordt juist actief terwijl de ander direct in slaap valt. In elk geval helpt massage je baby ontspannen en heeft het een versterkende werking op de band tussen moeder en kind. Verder bevorder je de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je kindje en is een massage goed voor de spijsvertering. Bij veel huilen of darmkrampjes kan de massage tot verlichting zorgen.

Naast het masseren doe je samen met je baby oefeningen om alvast weer back in shape te komen. Zo ga je opdrukken in combinatie met kusjes aan je baby geven, oefeningen voor de billen/benen op je zij met jouw baby dicht tegen je aan, en wat denk je van squats samen met je kindje in je armen. Hoe leuk is dat? Oefeningen waar je ook thuis verder mee aan de slag kunt. Wat ons betreft de perfecte combinatie van ontspannen en inspannen.

De cursus bestaat uit 1 bijeenkomst van ca. 1,5 uur en is opgebouwd uit elementen vanuit o.a. shantala massage, commode massage, holistische pulsen, reflexologie en spelmassage.

Woensdag 12 juni

Locatie
De cursus vindt plaats in Buurthuis De Beatrix of in Buurthuis De Speler.
Ruimte in Buurthuis De Beatrix (Pr. Beatrixlaan) gevestigd in ’t Vorstelijk Complex, een mooi jaren ’30 schoolgebouw. De ingang van het Buurthuis bevindt zich aan een het ‘schoolplein’ aan de zijkant van het complex (gratis parkeergelegenheid in de woonwijk).
Ruimte in Buurthuis De Speler (Thorbeckelaan). Gratis parkeergelegenheid.

Woensdag 12 juni
10.15-11.45 uur (1 bijeenkomst losse workshop)

Groepsgrootte
4-6 moeders met baby (5/6 weken-6/7 maanden)

Kosten
€ 39,50 p.p. voor 1 workshop
Inclusief uitgebreide reader zodat je thuis kunt oefenen.
Restitutie op cursusgeld is helaas niet mogelijk. Wij reserveren echt een plek voor jou. 

Inschrijven
Maak een account aan bij Mom Moves (via aanmelden button), kies bij registratie voor alleen account aanmaken zodat we jouw gegevens hebben. Als je lid bent ga je naar het lesrooster en de betreffende datum daar kun je reserveren en betalen. Na inschrijving en betaling (kan direct via Ideal) ontvang je de bevestiging met alle verdere informatie over wat je bijvoorbeeld mee moet nemen. Tijdens de bijeenkomsten kan er gewoon gevoed worden. 36 uur na inenten en/of met koorts kun je niet masseren

Wat mom's zeggen

Susan zorgde voor een prettige ontspannen sfeer, waardoor ook ik lekker tot rust kwam. Het was fijn om naast de massagetechnieken wat te leren over de achtergrond en hoe je baby het beleeft. Mijn zoontje haalde veel plezier uit de baby yoga en back in shape oefeningen, waardoor ik het thuis nog regelmatig doe! Vooraf maakte ik me zorgen over de slaap- en eettijden, maar door de flexibele les was dit gelukkig nergens voor nodig.

Anne

Wat mom's zeggen

Wat een goede keuze; de lessen zijn uitdagend, afwisselend en worden vol enthousiasme gegeven door trainsters die goed weten wat er mogelijk is tijdens/na de zwangerschap.

In de 16e week van mijn zwangerschap liep ik tegen beperkingen op bij de normale bootcamp. Dat was het moment dat ik een proefles heb geboekt bij Mom Moves! Wat een goede keuze; de lessen zijn uitdagend, afwisselend en worden vol enthousiasme gegeven door trainsters die goed weten wat er mogelijk is tijdens/na de zwangerschap. Na een heerlijke bootcamples heb ik altijd het gevoel dat mijn spieren echt hard gewerkt hebben. Ik ben dan ook super fit mijn zwangerschap doorgekomen en werk nu aan herstel na de bevalling.

Ook kan je binnen je abonnement of rittenkaart interessante workshops volgen zoals een avond over het bekken. Daarnaast kun je aanvullend cursussen boeken zoals babymassage (een echte aanrader en leuk met je kleintje). Niet te vergeten; ik heb nog steeds goed contact met een paar moeders ontmoet bij Mom Moves, we maken wandelingetjes met onze baby’s en wisselen tips en trics uit.

Ben je op zoek naar een compleet sportaanbod tijdens en na de zwangerschap: ik zeg Mom Moves!!!

review leonie

Leonie

Babymassage een echte aanrader en leuk met je kleintje

Scroll naar boven