Babymassage & Back in Shape

Zin om samen met je baby een korte cursus te doen? Wellicht is babymassage dan iets voor jullie. Susan een van de Mom Moves trainsters is opgeleid (docent Babymassage RGDB) om babymassages te geven. Elke baby reageert verschillend op massage. De een wordt juist actief terwijl de ander direct in slaap valt. In elk geval helpt massage je baby ontspannen en heeft het een versterkende werking op de band tussen moeder en kind. Verder bevorder je de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je kindje en is een massage goed voor de spijsvertering. Bij veel huilen of darmkrampjes kan de massage tot verlichting zorgen.

Naast het masseren doe je samen met je baby oefeningen om alvast weer back in shape te komen. Zo ga je opdrukken in combinatie met kusjes aan je baby geven, oefeningen voor de billen/benen op je zij met jouw baby dicht tegen je aan, en wat denk je van squats samen met je kindje in je armen. Hoe leuk is dat? Oefeningen waar je ook thuis verder mee aan de slag kunt. Wat ons betreft de perfecte combinatie van ontspannen en inspannen.

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur en is opgebouwd uit elementen vanuit o.a. shantala massage, commode massage, holistische pulsen, reflexologie en spelmassage.

Start: 5 & 19 december (nog 1 plek vrij!)

Locatie: ruimte in Buurthuis De Speler (Thorbeckelaan 18c).
Dag: woensdagochtend 5 en 19 december start rond 10.00 uur
Groepsgrootte: 4-6 moeders met baby (5/6 weken-6/7 maanden)
Kosten: € 55,00 voor 2 bijeenkomsten (of € 30,00 voor 1 workshop)
Inclusief uitgebreide cursusmap zodat je thuis kunt oefenen
Inschrijven: stuur ons een mailtje waarin je aangeeft dat je interesse hebt voor de eerstvolgende cursus. We plannen dan in overleg de meeste geschikte data. Na inschrijving en betaling ontvang je van ons een bevestiging met alle verdere informatie over wat je bijvoorbeeld mee moet nemen. Tijdens de bijeenkomsten kan er gewoon gevoed worden.

Wat mom's zeggen

TWEE BABYMASSAGE BIJEENKOMSTEN
€ 55,00

RESERVEER EEN PLEK

5 & 19 december als je een account hebt bij Mom Moves kun je gebruik maken van deze betalingslink.

Mom Moves Utrecht: sporten als je zwanger of bevallen bent!

Sporters bij Mom Moves geven ons een 8.3!