Mom Talk & Coaching

Voor de allerleukste moms van de regio

Overgang naar moederschap

Het moederschap brengt behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Voor de een verloopt de overgang naar het moederschap heerlijk moeiteloos en voor de ander is het best wel wennen. Een kind krijgen is misschien wel de belangrijkste en meest ingrijpende gebeurtenis in het leven van een vrouw. Best vreemd eigenlijk dat we verwachten dat kersverse moeders na hun bevalling de draad gewoon weer oppakken alsof er helemaal niets gebeurd is. Sommige vrouwen lopen soms wel jarenlang met hun ziel onder hun arm en moeten echt weer op zoek naar wie ze nu zijn.

Tijd voor jou: opladen maar!

Kun jij in deze fase wel wat support gebruiken? Wil je de ervaringen van anderen graag eens horen? Ben je al wat langer moeder maar kun je toch niet echt je draai vinden? Dan is het tijd om een moment met ‘eigen tijd’ in te plannen in je drukke bestaan, los van thuis. Gun jezelf een eerste stap om jezelf happy te voelen met jouw nieuwe situatie. Het uitwisselen met andere moeders relativeert, werkt vaak helend en levert superveel fun op! 

Mom Talk

Lijkt het jou leuk om buiten de (sport)lessen om en in een andere setting, ervaringen met andere vrouwen uit te wisselen? Ben jij benieuwd hoe andere moeders omgaan met bijvoorbeeld borstvoeding, eten of slapen? Of vind je het gewoon gezellig om van moeder tot moeder te kletsen of misschien juist even lekker te klagen zonder dat je een oordeel voelt. Sluit dan aan bij een van de Mom Talk sessies. Mom Talk is een laagdrempelige en vooral gezellige bijeenkomst waarin we door middel van inspirerende werkvormen, luisteren naar elkaars eerlijke verhalen en elkaar support en tips geven waar mogelijk of gewenst.

De sessies van Mom Talk bevatten diverse uiteenlopende thema’s maar alles heeft te maken met het moederschap. Je kunt bijvoorbeeld aan de volgende thema’s denken:

Datum
Donderdagavond 19.15 tot ca. 21.00 uur. Data volgen. 
Behandelthema deze avond is: Onzekerheden omtrent borstvoeding, drinken, slapen, ritme vinden

Locatie
Buurthuis De Beatrix of Buurthuis De Speler

Kosten
€ 10,00 p.p. Restitutie op cursusgeld is helaas niet mogelijk. Wij reserveren echt een plek voor jou.

Mom Talk wordt gegeven door Wendy Bosman (Eigenaar | trainer | coach Mom Moves). Wil je Mom Talk bijwonen? Stuur een mailtje naar info@mommoves.nl

Inzichtsessie

Speelt er iets dat je liever 1-op-1 zou willen onderzoeken? Dan kun je ook kiezen voor een losse coachingssessie met mij! Tijdens het consult kun je aangeven op welk gebied jij meer inzicht wilt en daar gaan we mee aan de slag. Door middel van een combinatie van mijn sterk ontwikkelde 6e zintuig, mijn studie communicatiewetenschappen (sociale wetenschappen)  en levenservaring kan ik jou een stap verder brengen in de fase waarin je zit. 

Sta jij open om iets nieuws te proberen? Soms is één sessie voldoende om tot de kern en inzicht te komen. Tools die tijdens de sessie ingezet kunnen worden:

Locatie
De coachingssessies worden gegeven door Wendy Bosman (Eigenaar | trainer | coach Mom Moves). In overleg plannen we de afspraak in. De praktijkruimte waar de coachingsessies plaatsvinden is op Landgoed Zonnestraal in Hilversum. 

Duur en kosten
Een sessie duurt ruim 5 kwartier en kost € 129,00 incl btw. 

Afspraak maken?  Stuur een mailtje naar info@mommoves.nl

Scroll naar top