Mom Talk & Coaching

Voor de allerleukste moms van de regio

Overgang naar moederschap

Het moederschap brengt behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Voor de een verloopt de overgang naar het moederschap heerlijk moeiteloos en voor de ander is het best wel wennen. Een kind krijgen is misschien wel de belangrijkste en meest ingrijpende gebeurtenis in het leven van een vrouw. Best vreemd eigenlijk dat we verwachten dat kersverse moeders na hun bevalling de draad gewoon weer oppakken alsof er helemaal niets gebeurd is. Sommige vrouwen lopen soms wel jarenlang met hun ziel onder hun arm en moeten echt weer op zoek naar wie ze nu zijn.

Tijd voor jou: opladen maar!

Kun jij in deze fase wel wat support gebruiken? Wil je de ervaringen van anderen graag eens horen? Ben je al wat langer moeder maar kun je toch niet echt je draai vinden? Dan is het tijd om een moment met ‘eigen tijd’ in te plannen in je drukke bestaan, los van thuis. Gun jezelf een eerste stap om jezelf happy te voelen met jouw nieuwe situatie. Het uitwisselen met andere moeders relativeert, werkt vaak helend en levert superveel fun op! 

Mom Talk

Lijkt het jou leuk om buiten de (sport)lessen om en in een andere setting, ervaringen met andere vrouwen uit te wisselen? Ben jij benieuwd hoe andere moeders omgaan met bijvoorbeeld borstvoeding, eten of slapen? Of vind je het gewoon gezellig om van moeder tot moeder te kletsen of misschien juist even lekker te klagen zonder dat je een oordeel voelt. Sluit dan aan bij een van de Mom Talk sessies.

Mom Talk is een laagdrempelige en vooral gezellige bijeenkomst waarin we door middel van inspirerende werkvormen, luisteren naar elkaars eerlijke verhalen en elkaar support en tips geven waar mogelijk of gewenst. Zie het als een CP groepje voor na de bevalling met andere kersverse moeders!

De sessies van Mom Talk bevatten diverse uiteenlopende thema’s maar alles heeft te maken met het moederschap. Je kunt bijvoorbeeld aan de volgende thema’s denken:

Slapen

Slapen; een thema dat bij veel jonge ouders speelt. Onderstaande vragen en zorgen zijn soms aan de orde van de dag:

Ben jij benieuwd naar hoe het slapen bij een baby eigenlijk werkt, kom dan naar onze Mom Talk. Onze expert deze avond (kinderverpleegkundige, moeder van 2 kinderen, en babyconsulent) geeft inzicht, praktische tips en handvatten die ervoor zorgen dat je je kindje beter leert kennen en dat je snapt welke behoeftes jouw kindje heeft. Deze avond is een introductie op dit onderwerp. Desgewenst of indien nodig kun je een vervolgtraject afspreken.

Datum 
wo 20 okt 19.30-21.30 uur
Deze workshop kan los betaald worden of via lessenkaart/abonnement (3 credits). Mom Talk is opgenomen in het lesrooster. 

Locatie
Buurthuis De Beatrix (Zuilen) of Buurthuis De Speler (Ondiep) 

Inschrijven
Ben je (nog) geen lid? Maak dan een account aan op de website (via aanmelden training) en vanuit het reserveringssysteem kun je de workshop reserveren en betalen.

Scroll naar top