Belly Balance

Indoor Mom Moves Workout

Belly Balance: unieke combinatie

Ben je niet echt een buitensporter? Is een yoga les misschien iets te rustig voor je en de Mom Moves bootcamp workout weer net iets te heftig? Dan is de Belly Balance een geschikte les voor jou! Deze indoor les is ontwikkeld door Mom Moves en uniek in Utrecht. Speciaal toegankelijk gemaakt voor zwangere vrouwen en kersverse moeders.

In deze les ervaar je een prettige combinatie van inspanning en ontspanning. Je zult bewegingen herkennen vanuit yoga, body balance, pilates en ballet. Naast het fysieke gedeelte is er ook ruimte voor ontspanning zodat je even tot rust kunt komen en helemaal lekker met jezelf en jouw zwangerschap bezig bent.

Voordelen van Belly Balance

Je doet makkelijk te volgen en verantwoorde bewegingen waarmee je jouw lichaam soepel en sterk maakt. In het ritme van relaxte muziek volg je in flow de gecontroleerde krachtige bewegingen met voldoende uitdaging voor armen, schouders, billen, benen en schuine buikspieren. Daarnaast bevorder je jouw flexibiliteit en souplesse door middel van diverse stretches. Het laatste gedeelte van het uur bestaat uit pure ontspanning. Een moment waarop je echt tot rust kunt komen en je hoofd mag leegmaken. Een mooie gelegenheid om contact te maken met het kindje in je buik. De les bevat echt een totaalplaatje waarbij lichaam en geest in harmonie gebracht worden.

Na de Belly Balance les voel je je

Probeer Belly Balance uit!

Dus ben je zwanger, wil je een prettige indoorles met gelijkgestemden en woon je in Utrecht? Geef je dan op voor een proefles en ervaar hoe sterk en soepel je van Belly Balance wordt. De les is op sokken of blote voeten. Je hoeft alleen een handdoek, een warm vest en water mee te nemen. Waardevolle spullen mag je meenemen de ruimte in. Een ding is zeker: je gaat gegarandeerd ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Aan deze les doen zwangere vrouwen mee en pas bevallen moeders (gemengde groep). Ongeveer 6 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan deze les. Ook als je al langer moeder bent, kun je deze les gewoon blijven volgen. Kijk bij leslocaties wanneer en waar deze les wordt aangeboden en reserveer de les in de agenda.

Scroll naar top