Bekken & Bekkenbodem

Inzicht & Advies

Bekken & Bekkenbodem

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in jouw lichaam. Het is soms lastig om te herkennen wat bij de zwangerschap hoort of wat klachten zijn. Ook na de bevalling is een goed herstel van jouw lichaam belangrijk. Vragen die vaak voorbij komen zijn onder andere: 

In samenwerking met Fysio Bewust organiseert Mom Moves deze workshop met als thema bekken en bekkenbodem. Wil je meer inzicht krijgen in dit onderwerp? Ben jij op zoek naar uitleg, oefeningen en praktische tips? En wil je weten waarom het blijven sporten zo belangrijk is? Schrijf je dan in voor deze workshop. Geschikt voor zwangeren en bevallen vrouwen zowel met als zonder klachten.

Programma

Praktische informatie

Voor wie?
Voor zwangere vrouwen en vrouwen die al bevallen zijn of kinderen hebben, zowel mét als zonder klachten. 

Duur
1 bijeenkomst van ongeveer 1,5 uur. De cursus is zonder kinderen.

Data
Zaterdag 6 juli
11.30 – 13.00 uur. 
Cursus op locatie is ook mogelijk. Of heb je zelf een groepje en wil je een cursus op een andere datum organiseren dan kan dat ook. 

Kosten
Je kunt de workshop reserveren met je lessenkaart of abonnement (2 credits/lessen). Het is ook mogelijk om deze workshop te reserveren en los te betalen als je (nog) niet sport bij Mom Moves. De kosten bedragen € 25,00 p.p. incl. btw. De workshop is opgenomen in het lesrooster, ga naar de betreffende datum en maak je reservering. 
Restitutie op cursusgeld is helaas niet mogelijk.
Er zijn zorgverzekeraars die een dergelijke cursus in de aanvullende verzekering (gedeeltelijk) vergoeden. In je polisvoorwaarden kun je zien of je recht hebt op deze vergoeding. Neem bij twijfel contact op met je zorgverzekeraar.

Locatie Utrecht
De cursus vindt plaats in Buurthuis De Speler (Thorbeckelaan 18c, naast Wesley Sneijder Sportpark) of in Buurthuis De Beatrix (Pr. Beatrixlaan) gevestigd in ’t Vorstelijk Complex, een mooi jaren ’30 schoolgebouw.

Inschrijven
Ben je (nog) geen lid van Mom Moves, maak dan een account aan op de website (via aanmelden training). Je kunt dan via het lesrooster reserveren en betalen. 

BEKKEN & BEKKENBODEM

25
  • RESERVEER EEN PLEK
  •  
Scroll naar boven