over mom moves

Over Mom Moves

____

____

Lees hier alles over Mom Moves,

onze trainsters en onze huisregels

Over Mom Moves

Bij Mom Moves vinden we lichamelijke fitheid net zo belangrijk als geestelijke balans. Flexibiliteit, betaalbaarheid, toegankelijkheid en vooral gezelligheid zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.  Doordat we met kleine groepen werken is er voldoende tijd en ruimte om vrouwen persoonlijk te benaderen en desgewenst te adviseren. Mom Moves is sinds 2014 dé Utrechtse sportaanbieder waar je verantwoord én gezellig sport als je zwanger en/of moeder bent.

Duurzaam en verantwoord buitensporten

De grootste sportaanbieders in Utrecht, waaronder Mom Moves, maken zich sterk voor duurzaam en verantwoord buitensporten. Als collectief hebben wij nieuwe sportregels opgesteld; gedragscodes waarbij respectvol wordt omgegaan met omwonenden, parkbezoekers, de natuur en sporters. Voorwaarden die het gezond, veilig en in harmonie buitensporten in Utrecht nu en in de toekomst mogelijk maken. Wat de exacte regels waar de aangesloten sportaanbieders zich aan conformeren exact inhouden, kun je lezen in deze PDF. Hieronder een samenvatting:

  • Wij zijn zo stil mogelijk voor omwonenden
  • Wij houden rekening met andere parkgebruikers
  • Wij belemmeren geen voorbijgangers op de paden
  • Wij geven kinderen altijd voorrang in speeltuinen en sportveldjes
  • Wij respecteren de natuur

De trainsters van Mom Moves

De trainsters van Mom Moves hebben allemaal een opleiding tot sporttrainer gedaan, daarnaast hebben ze een speciaal voor Mom Moves ontwikkelde workshop gevolgd (ontwikkeld door een Bewegingswetenschapper van de VU) over sporten tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Als je in de agenda kijkt, kun je zien door wie de training gegeven wordt.

Trainster worden bij Mom Moves? Wij zijn altijd op zoek naar meer trainsters! Stuur dan een mail naar info@mommoves.nl

Wendy van Mom Moves

Wendy | Eigenaresse Mom Moves

Mijn naam is Wendy, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Wat ik het liefste doe is mensen in beweging krijgen. Dit doe ik op fysiek niveau in mijn sportlessen en in mijn coachingspraktijk op mentaal niveau. In de periode van zwanger zijn en bevallen gebeurt er veel met je lichaam. Ook is de overgang naar het moederschap best ingrijpend. Het is belangrijk zorgvuldig om te gaan met je lijf en goed te luisteren naar de signalen. Bewegen is de perfecte manier om fit te blijven én om je hoofd leeg te maken. Door inspanning kun je namelijk ook echt ontspannen en hoe leuk is het om dat met vrouwen te doen die allemaal in een vergelijkbare levensfase zitten. Om juist die doelgroep van vrouwen in en rondom deze (soms kwetsbare) periode te kunnen begeleiden vind ik fantastisch. Per 1 mei 2016 ben ik de trotse eigenaar van Mom Moves. Naast mijn genoten opleiding communicatiewetenschappen, ben ik gecertificeerd docent Baby- en kindergebaren, gediplomeerd AALO Dance, Kidz Dance docent, Vbarre/ballet fitness en zwanger & fit instructrice.

Susan van Mom Moves

Susan | Trainster Mom Moves

Ik ben Susan, moeder van een dochter en een zoontje. Tijdens de zwangerschap van mijn zoon startte ik met training geven bij Mom Moves. Mom Moves is de perfecte club om op een leuke en verantwoorde manier te blijven sporten, samen met gelijkgestemden heerlijk in de frisse buitenlucht én het is voor mij de perfecte plek om mijn passie voor het lesgeven in sport verder te ontwikkelen. Ook geef ik de cursus Babymassage (docent Babymassage RGDB). Naast Mom Moves geef ik verschillende bewegingslessen, van Zumbalessen tot bewegen voor senioren. Ik hoop ook aan jou mijn enthousiasme voor sport door te kunnen geven en er samen een leuk, gezellig sportief uur van te maken.

Elisabeth van Mom Moves

Elisabeth | Trainster Mom Moves

Ik ben Elisabeth, getrouwd en moeder van twee tienerdochters. Al sinds mijn vroege jeugd ben ik met sport bezig. Ik vind het heerlijk om te bewegen. In de jaren 90 heb ik het berglopen ontdekt en in die discipline binnen de atletiek deelgenomen aan meerdere Europese en Wereldkampioenschappen. Ook tijdens mijn zwangerschappen ben ik lekker in beweging gebleven. De opgebouwde conditie kwam goed van pas tijdens de bevallingen. In 2014 heb ik de opleiding voor leefstijlcoach voeding, beweging, coaching afgerond en ben ik in Amersfoort mijn eigen praktijk Lijfcoach Elisabeth Nooijer gestart. Ik begeleid mensen die vitaler willen worden en effectiever en met meer plezier willen bewegen. Met veel plezier breng ik mijn kennis, ervaring en beleving op anderen over.

Lisette van Mom Moves

Lisette | Trainster Mom Moves

Lisette dat ben ik, moeder van dochter Sofie en onlangs bevallen van zoontje Sam. Ik ben gestart met lesgeven bij Mom Moves toen ik net zwanger was van de tweede. Ik vind niets fijner dan in beweging te blijven tijdens de zwangerschap en al helemaal lekker in de buitenlucht. Weer of geen weer, achteraf voel je je altijd beter! Ik merk nu ik zelf weer zwanger ben, dat in beweging blijven mij niet alleen fysiek voordelen geeft maar ik me mentaal ook beter voel. Naast Mom Moves werk ik als fysiotherapeut, voornamelijk met ouderen. Ik vind het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk, en op een verantwoorde manier, in beweging kunnen blijven en geef daarbij adviezen over juiste houdingen en inzicht in belasting en belastbaarheid wat goed van pas komt tijdens maar zeker ook ná de zwangerschap. Ik hoop mijn kennis en kunde, maar vooral ook mijn enthousiasme te kunnen overdragen in de lessen.

mom moves justyna

Justyna | Zwangerschapsyogadocente

My name is Justyna, born in Tiger year 1986. Polish-Silesian enthusiastic Yogi Girl currently living in Holland, where I share my energy with others.
In 2017 I was honored to welcome in this world my daughter Nela.. and since that day she is my teacher of patience, pure love and kindness. She definitely opened my heart more to the surrounding world. Practice under the guidance of my Hatha Yoga Teacher Rekah Shah from India inspired me to deepen my Yoga practice, breathing techniques and yoga philosophy. I hope for students to leave my classes feeling well rounded, deeply connected to their bodies, and awakened. The prenatal class is a preparation to a natural birth with yoga and generally comprises a breathing exercise (pranayama), work out poses (asana), and relaxation exercise (savasana). The main learning outcomes are to help moms-to-be build better core, pelvic strength, balance, overall strength and endurance for a smoother labor. This class is also designed to help moms regain strength and figure faster after delivery. I didn’t stick to Ashtanga after few shoulder injury. I’m teaching Vinyasa, Vinyasa Flow, Yin&Yang, Yin Yoga and Prenatal Yoga.

Mom Moves Utrecht: sporten als je zwanger of bevallen bent!

Sporters bij Mom Moves geven ons een 8.3!