Mom Moves Utrecht: sporten voor zwangere vrouwen

Ben je zwanger, net bevallen of al een poosje moeder? Bij Mom Moves sport je indoor of in de frisse buitenlucht in de Utrechtse parken onder begeleiding van professionele trainsters. Je traint met gezellige vrouwen op een veilige en verantwoorde wijze. Tijdens de afwisselende en uitdagende lessen kun je goed op je eigen niveau meedoen. Door de kleine groepen is er voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. De trainsters kennen je daarnaast bij naam en kunnen je tips en adviezen geven waar je echt iets aan hebt. Bovendien wissel je ontzettend veel ervaringen uit met andere zwangere vrouwen en moeders in de groep. Het is tevens heel gezellig en motiverend om met gelijkgestemden te sporten die allemaal in dezelfde fase van hun leven zitten.

WAAROM SPORTEN BIJ MOM MOVES IN UTRECHT?

+120

Tevreden Mom Moves sportsters

4

Professionele trainsters

+1000

Lessen gegeven

Sporten als je zwanger bent

Een veel gehoord voordeel van sporten bij Mom Moves is dat je kunt kiezen uit een voordelig abonnement of een lessenkaart kunt aanschaffen die bij jou past. Je kunt daarom al vanaf een paar euro per les trainen. Je krijgt namelijk het bedrag van de proefles weer teruggestort op het moment dat je een lessenkaart of  abonnement aanschaft (binnen 10 dagen na de proefles). Op die manier kun je een gratis proefles volgen. Daarnaast is het ook mogelijk dat jouw zorgverzekeraar een gedeelte van de trainingen bij Mom Moves vergoedt.

Mom Moves geeft cursussen, zwangerschapsyoga en indoor lessen in Buurthuis De Speler en Buurthuis De Beatrix. De buitensporttrainingen vinden plaats in deze Utrechtse parken:

Afgestemde trainingen voor zwangere vrouwen

De trainingen van Mom Moves worden afgestemd op het zwangere, vrouwelijke lichaam. Eventueel is er verdere afstemming mogelijk op jouw persoonlijke situatie. Je kunt bij Mom Moves het volgende verwachten:

Nieuwsgierig geworden? Je kunt bij Mom Moves een proefles meedraaien. Meld je aan in ons systeem en kies een training die jouw voorkeur geniet. We hopen je binnenkort te zien! 

“Na mijn bevalling wist ik niet hoe ik het sporten weer op moest pakken. Het was vermoeiend en soms pijnlijk. Door het volgen van de fijne trainingen bij Mom Moves verliep mijn herstel een stuk vlotter. De trainsters en begeleiders zijn zeer ervaren en vriendelijk en bovenal snappen ze waar ze over praten! Mom Moves is een dikke aanrader!”
– Sandra

Scroll naar boven