Sporten in Utrecht bij de leukste club?

Voor sommigen is sporten echt een opgave. Na een dag werken ben je blij dat je thuis bent…  en dan nog de deur uit? Het is best lastig om de sportuurtjes in te plannen in een druk schema. Daarom is het fijn als je het echt kunt inplannen en een stok achter de deur hebt. Met gelijkgestemden sporten maakt het al een stuk gezelliger. En als je weer thuis komt voel je je altijd een stuk blijer en beter. Heerlijk toch! Het effect van het sporten in de frisse buitenlucht is magisch. Waarom zou je jezelf dat ontnemen? Sporten in Utrecht bij Mom Moves biedt dit allemaal!

Bewegen is goed voor je lichaam en geest. Door intensieve beweging stijgt bijvoorbeeld je hartslag en je hersenactiviteit. Beweging heeft veel fysieke voordelen:

WAAROM SPORTEN BIJ MOM MOVES IN UTRECHT?

+120

Tevreden Mom Moves sportsters

4

Professionele trainsters

+1000

Lessen gegeven

Sporten maakt je happy

Bewegen en sporten is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Welke stoffen gaat het hier dan om? Het betreft in de eerste plaats serotonine, het stofje dat bepaalt hoe stabiel jij op emotioneel vlak bent. Door het sporten stijgt je serotoninegehalte, waardoor je je blijer voelt en bovendien een flinke dosis extra zelfvertrouwen krijgt. Mooi meegenomen toch!

Dopamine speelt ook een hele belangrijke rol bij gevoelens zoals blijdschap, genot en welzijn. Een hoog dopamineniveau zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je een opgewekt en positief gevoel hebt. Wanneer je je lusteloos of moe voelt, dan zou een uurtje sporten je enorm kunnen helpen. Door te sporten stimuleer je namelijk de aanmaak van deze belangrijke neurotransmitter. Door de dopamine, die je dan aanmaakt, voel je je weer lekker!

Sporten in Utrecht bij Mom Moves

Redenen genoeg dus om te gaan sporten je aan te sluiten bij Mom Moves in Utrecht. Je traint met andere gezellige vrouwen op een moment dat het jou uitkomt. Er zijn lessen in de avonden, in de ochtenden en in de weekenden. Ook zijn er ochtendtrainingen waarbij je je baby kunt meenemen. Alle trainingen vinden plaats in de frisse buitenlucht in de prachtige parken van Utrecht. Ook als je klachten of blessures hebt dan kun je bij Mom Moves op eigen niveau sporten. De trainsters stemmen de oefeningen af op jouw persoonlijke situatie. Sporten bij Mom Moves in Utrecht is heel flexibel. Je kunt een lessenkaart aanschaffen die het beste bij jou past. Geen gedoe met dure abonnementen waar je aan vastzit.

Interesse om te komen sporten bij Mom Moves in Utrecht? Meld je aan in ons systeem en reserveer vandaag jouw proefles! Kies de training die jou het beste uitkomt en sluit je aan.

“Na mijn bevalling wist ik niet hoe ik het sporten weer op moest pakken. Het was vermoeiend en soms pijnlijk. Door het volgen van de fijne trainingen bij Mom Moves verliep mijn herstel een stuk vlotter. De trainsters en begeleiders zijn zeer ervaren en vriendelijk en bovenal snappen ze waar ze over praten! Mom Moves is een dikke aanrader!”
– Sandra

Scroll naar boven