Kraamverwenbehandeling

Maak van jouw kraamtijd een mooie en bijzondere periode

Een bijzondere fase

Maak van jouw kraamtijd een mooie en bijzondere periode. Een onvergetelijke herinnering, om stress en spanning los te laten en te genieten van ontspanning, warmte, liefde en geborgenheid.

Het is niet niks zo’n periode van zwangerschap en bevallen. Je hebt als vrouw echt een topprestatie geleverd. Het is voor veel vrouwen een behoorlijke overgang. Een prachtige overgang natuurlijk van vrouw naar moeder en het ontstaan van een nieuw leven. Maar soms kan het ook gepaard gaan met slaaptekort, pijn of lichamelijke ongemakken. Tijdens de zwangerschap is er genoeg te vinden op het gebied van cursus, sporten, begeleiding, massage, tips, zorg. Maar na de bevalling verdwijnt de meeste support en sta je er als ouders redelijk snel alleen voor. Wil je in deze periode juist even tijd voor jezelf en bewust aandacht aan jouw lichaam besteden om stil te staan bij deze bijzondere fase. Dan is deze behandeling bij jou thuis misschien echt iets voor jou!

De verwenbehandeling bestaat uit een aantal onderdelen zoals hieronder beschreven en wordt samen met jou afgestemd zodat het voor jou optimaal werkt en goed bij je past.

Massage

Een massage in deze bijzonder periode kan jou helpen om letterlijk terug te komen in jouw lichaam, om te voelen. Een bevalling is vaak niet pijnloos, ook naweeën zijn niet pijn vrij en ook borstvoeding kan gepaard gaan met een onprettig gevoel. Tijdens een massage worden deze gevoelens weer in balans gebracht door fijne gevoelens van een liefdevolle aanraking, van zachtheid en ontspanning.

Belly Binding

Beng Kung Belly Binding een eeuwenoud gebruik, doorgegeven van vrouw op vrouw, generatie op generatie. In het 4e trimester (40 dagen) werd toen al een 17 meter lange doek omgebonden en de speciale knooptechnieken zorgen ervoor dat de vrouw ondersteuning heeft maar toch nog vrij kan bewegen, het buikgebied wordt ontlast en krijgt de mogelijkheid om in alle rust te herstellen van de zwangerschap en de bevalling.

Het buikbinden kent de volgende voordelen:

  • Brengt de heupen, buik en ribben terug bij elkaar en geeft zo steun aan de interne organen, spieren, gewrichten en botten.
  • Ondersteunt en helpt om hangen tijdens de borstvoeding tegen te gaan waardoor er geen rugklachten ontstaan door een verkeerde houding.
  • Belly Binding helpt om de baarmoeder sneller te laten krimpen na de bevalling.
  • Kan helpen bij een diastasis recti (wijken van de rechte buikspieren
  • Kan het bekken ondersteunen en op een zachte manier pijnklachten helen.
  • Houdt het hele buikgebied lekker warm en beschermd.
Binding bewerkt

Behandeling (1x) bestaat uit:

Daarnaast leer je ook hoe je zelf je buik kunt inbinden en je mag de inbinddoek 1 maand lenen. Na die maand kun je de doek weer schoon terugsturen of brengen.

2e behandeling

Boek je aanvullend nog een behandeling, dan ziet de 2e behandeling er als volgt uit:

Praktische informatie

Locatie
De behandeling vindt bij jou thuis plaats, lekker in jouw vertrouwde omgeving.

Kosten en duur
De kraamverwensessie duurt ca 2-2,5 uur en kost € 175,00 in regio Zeist/Utrecht.
Boek je gelijk 2 behandelingen dan kost dat samen € 300,00 (€ 150,00 per sessie) in regio Zeist/Utrecht.

Afspraken inplannen
De afspraken worden in overleg gemaakt op het moment dat het jou het beste uitkomt. De behandeling kan vanaf 4 dagen na de bevalling ingepland worden. Het is fijn als voeding voor de behandeling plaatsvindt, maar als het net anders loopt kan dat natuurlijk tussendoor. 
Tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak kan de afspraak nog kosteloos verplaatst worden daarna helaas niet meer en worden de kosten in rekening gebracht.

Bestel je behandeling!

Je kunt de Kraamverwenbehandeling bestellen door gebruik te maken van één van onderstaande betaalknoppen. Mail na betaling je gegevens naar info@mommoves.nl, zodat we weten van wie de betaling afkomstig is en de afspraak ingepland kan worden.

Vermeld in je mail:

  • Je contact/adresgegevens
  • Jouw bevaldatum
  • Eventuele bijzonderheden

Een investering in jezelf omdat je het verdient!

Scroll naar boven