Coaching & Support Moederschap

Coachingstrajecten voor jou als vrouw!

Gaat het moederschap er met jou vandoor?

Het moederschap brengt behoorlijk wat veranderingen met zich mee. Voor de een verloopt de overgang naar het moederschap heerlijk moeiteloos en voor de ander is het best wel wennen. Veel vrouwen moeten echt weer even zoeken naar wie ze nu zijn. De zelfstandige sterke vrouw die goed in balans was en veel dingen wist te combineren, kampt als kersverse moeder ineens met dingen als:

Gevoelens en issues die je eigenlijk helemaal niet (her)kent van jezelf of waar je nooit eerder mee te maken hebt gehad. En natuurlijk ben je superhappy met je kindje, zijn er talloze geluksmomenten en kun je lachen. Maar veel dingen in deze periode onderga je en doorsta je gewoonweg omdat er niet veel keuze is. En ook omdat je niet te veel wilt zeuren. Gedachten houden je bezig zoals Je wilde het toch zelf, je hebt er toch zelf voor gekozen? Je hebt toch prachtige gezonde kinderen waar anderen ongewenst kinderloos blijven, wees gewoon dankbaar! Dus waar heb je het over, deal with it! Er wordt eigenlijk onvoldoende stil gestaan bij het feit dat het moederschap een heel ingrijpende gebeurtenis is. Dat het een periode is waarin je als vrouw echt zoekende bent en moet herijken. Er wordt toch gewoon verwacht dat je de draad weer snel oppakt alsof er niets is veranderd. Eigenlijk zou het veel normaler zijn dat je meer tijd en aandacht aan deze overgang zou besteden. Want dat het ook kan tegenvallen geldt zeker voor veel vrouwen. Die gevoelens zorgen ervoor dat je in een isolement kunt belanden, met name op emotioneel en psychisch gebied. Jammer eigenlijk dat er niet meer over gesproken wordt, dat zou al een hoop opluchting brengen.

Indien je meer informatie wilt, kun je hier een mooi artikel lezen.

Tijd voor jou: opladen maar!

Kun jij in deze fase wel wat support gebruiken? Lijkt het je fijn om ook eens de ervaringen van anderen te horen? Ben je al wat langer moeder maar kun je toch niet echt je draai vinden? Dan is het tijd om te kiezen voor jezelf en ‘eigen tijd’ in te plannen in je drukke bestaan. Goed voor jezelf zorgen is een eerste stap om jezelf happy te voelen met jouw nieuwe situatie. Vanuit rust is het makkelijker om de mooie momenten beter te herkennen en meer plezier te ervaren.

wendy bosman mom moves

Mpowerhouse

Wil jij weer voelen dat je in de lead bent in plaats van dat je achter de feiten aan hobbelt? Durf je te kiezen voor wat het beste bij je past? Dan is het tijd om aan jouw powerhouse te werken. Je leert:

Inzichtsessie

Kies je liever voor een losse coachingssessie? Tijdens het consult kun je aangeven op welk gebied je vastzit of waar je meer inzicht over wilt. Dit kan bijvoorbeeld zijn: gezin, werk, relatie, opvoeding of een bepaalde gemoedstoestand. Hiermee gaan we aan de slag. Door middel van een combinatie van mijn 6e zintuig, mijn studie communicatiewetenschappen (sociale wetenschappen)  en levenservaring kan ik met de door mij ontwikkelde intuïtieve coachingsmethode WISH© inzichten bieden die jou een stap verder brengen in de fase waarin je zit.

Een methode waarbij je deze nieuwe inzichten op eigen kracht en in je eigen tempo op creatieve wijze kunt inpassen in je huidige situatie. Als je iets echt wilt, het moment is juist en je zet je hier 100% voor in dan ontvang je de energie die je hierin steekt in meervoud terug. Soms is één sessie voldoende om tot de kern en inzicht te komen. Tools die tijdens de sessie ingezet kunnen worden:

In overleg plannen we de afspraak in. Een sessie duurt ruim 5 kwartier en kost € 129,00 incl btw.

Mpowerprogramma

Gun jezelf dit coachingstraject zodat jij jezelf als moeder volledig kunt omarmen. Kies voor meer plezier en humor in deze drukke fase van je leven. Kom uit je isolement en profiteer van alle kennis en ervaringen van anderen. Je staat er niet alleen voor!

Het Mpowerprogramma brengt jou:

Het programma duurt 6 maanden en bestaat uit 3 delen:

Ben je moeder en heb je interesse? Kom in beweging en geef je op om deel te nemen aan deze groep die in 2020 in Utrecht start. En word de allerleukste mom van de regio!

Scroll naar boven