Foodsisters

Praktisch programma voor een verantwoord en gezond gewicht

Veranderingen in je lichaam

In de periode zwangerschap en moederschap verandert er veel voor vrouwen. Eigenlijk in allerlei opzichten lichamelijk, emotioneel, sociaal. Je bent naast vrouw, nu ook voor altijd moeder. Je lichaam maakt in betrekkelijk korte periode veel veranderingen door. Voor de ene vrouw verlopen de fases van zwangerschap, gewichtstoename, borstvoeding, herstel na de bevalling en gewichtsafname moeiteloos. Voor de andere vrouw is het soms heel lastig om letterlijk en figuurlijk weer lekker in haar vel te komen. Het kan best wennen zijn een lichaam met wat slappere huid, andere borsten, en soms wat extra kilo’s. Herken je je in het laatst geschetste beeld? En kies jij ervoor weer lekker in je vel te gaan zitten? Kies dan niet alleen voor sporten maar ook voor een gezond dieet en voel je binnen een paar weken al een stuk lekkerder.

Foodsisters hebben een goed plan

Heb jij het gevoel dat je wel wilt werken aan je gezondheid en een gezond gewicht, maar ontbreekt het eigenlijk aan een goed plan? Speelt het wel steeds door je hoofd dat je eigenlijk minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar weet je niet hoe?

Al meer dan 10 jaar begeleiden de foodsisters mensen bij het koolhydraatarm dieet. Hun praktijkervaring hebben ze voor jou gebundeld in één compleet en praktisch programma. Je kunt direct starten!

Waarom je nu wel kilo's verliest

Makkelijk, leuk én lekker!

Deze manier van afvallen is voor veel mensen simpeler gemaakt. En nog belangrijker iedereen valt ook écht kilo’s af. En je leert ook hoe je na het programma verder kunt! Een programma voor het leven. Bestel via de button hiernaast en gebruik de kortingscode mommoves zodat je profiteert van maar liefst € 19,50 korting op het programma.

Scroll naar top