Nieuw: cursus babymassage start in april

Zin om samen met je baby een korte cursus te doen? Wellicht is babymassage dan iets voor jullie. Susan een van de Mom Moves trainsters is opgeleid (docent Babymassage RGDB) om babymassages te geven. Elke baby reageert verschillend op massage. De een wordt juist actief terwijl de ander direct in slaap valt. In elk geval helpt massage je baby ontspannen en heeft het een versterkende werking op de band tussen moeder en kind. Verder bevorder je de motoriek, ademhaling en spierontwikkeling van je kindje en is een massage goed voor de spijsvertering. Bij veel huilen of darmkrampjes kan de massage tot verlichting zorgen.

Naast het masseren doe je samen met je baby oefeningen om alvast weer back in shape te komen. Hoe leuk is dat? Wat ons betreft de perfecte combinatie van ontspannen en inspannen.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur op vrijdagochtend en is opgebouwd uit elementen vanuit o.a. voor shantala massage, commode massage, holistische pulsen, reflexologie en spelmassage.

Start: april 2017
Locatie: ruimte in verloskundigepraktijk Doula (Prins Bernhardlaan 54, 3555 AE Utrecht)
Dag: vrijdagochtend
Groepsgrootte: 4-8 moeders met baby (5/6 weken-8/9 maanden)
Kosten: € 100,00 voor 4 bijeenkomsten
Inschrijven: stuur ons een mail. Je ontvangt van ons een bevestiging met alle verdere informatie (wat je mee moet nemen bijvoorbeeld)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top