Tips van Mom Moves

Bekkenfysiotherapie

Borstvoeding

BekkenBodemApp

Het ProFundum Instituut heeft een gratis App gebouwd: BekkenBodem. Deze is zowel voor Android als iPhone gebouwd en geeft naast informatie ook daadwerkelijk ondersteuning bij de oefeningen. Oefeningen zijn ingesproken zodat iedereen ze op zijn/haar eigen tijd kan oefenen: in de trein, onderweg of waar iemand het ook maar wil doen.

Geboortemarkt

Het Geboortehuis Utrecht en de kraamsuites van het Diakonessenhuis openen tijdens de geboortemarkt hun deuren. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen in de geboortekamers van het Geboortehuis Utrecht en de kraamsuites van het Diakonessenhuis.

Tips

Beginnen jouw weeën? Geen paniek want gelukkig is er de Labor Mate app. Met een simpele druk op de knop geef je aan wanneer een wee begint en wanneer deze eindigt. De toepassing berekent voor jou hoe snel ze elkaar opvolgen en wanneer het tijd is om naar het ziekenhuis te vertrekken. Android-alternatief: Contraction Calculator.

Vadercursussen Aanpakken voor Aanstaande Vaders is een cursus speciaal ontwikkeld voor aanstaande vaders door vader en verloskundige David Borman. De cursus geeft praktische informatie en tips over de periode die je leven als man ingrijpend zal veranderen: de komst van je kind.

SubSense hypnobirthing: optimale voorbereiding op jouw bevalling.

Five City Spa Pregnancy massage.

Reshopper: je lokale marktplaats. Heb jij deze handige app al geinstalleerd? Je lokale marktplaats met alles voor kinderen. Je koopt en/of verkoopt tweedehands kinderspullen simpel en veilig in je eigen buurt.

De Zorgwijzer

Het is niet altijd duidelijk welke zorg rondom zwangerschap en bevallen wordt vergoed via de zorgverzekering. En welke kosten ze zelf moeten maken via een eigen bijdrage of eigen risico. De Zorgwijzer komt hierbij misschien goed van pas.

Zwangere Zaterdag

De Zwangere Zaterdag is voor iedereen die meer wil weten over zwanger worden en zijn, bevallen, de kraamtijd en alles wat hierbij komt kijken. Bezoekers aan de Zwangere Zaterdag kunnen presentaties bijwonen en de markt bezoeken.

Mom Moves Utrecht: sporten als je zwanger of bevallen bent!

Sporters bij Mom Moves geven ons een 8.3!