Body Workout

Actieve indoor workout

Zwanger of al bevallen: Body Workout

Wil je lekker zweten? Sport je toch liever binnen dan in de buitenlucht? Dan is de Body workout echt iets voor jou! Zwanger zijn en sporten gaan juist heel goed samen. Maar juist ook als je al bevallen bent is dit de perfecte uitdagende workout.

Doe mee en blijf fit! Op opzwepende muziek leer je een goed te volgen warming-up aan. Een superleuke manier om je conditie op peil te houden of te verbeteren. Daarnaast train je je hele lichaam en doe je pittige spierversterkende oefeningen voor armen, benen, billen en train je op verantwoorde wijze de buikspieren en bekkenbodemspieren. Daarbij maak je gebruik van diverse materialen zoals gewichtjes, elastieken, ballen. Er worden staand oefeningen gedaan of op een matje. Je zult oefeningen herkennen uit pilates, ballet en fitness. Een workout voor het gehele lichaam.

Bewegen is gezond

Dus ben je zwanger en hou je van muziek doe dan mee met deze les in Utrecht. Lekker aan je conditie werken op opzwepende muziek en door de oefeningen voel je je steeds sterker worden. Er is veel variatie en afwisseling, het uur vliegt gewoon voorbij. Ook na je bevalling is het een prima les om weer op te bouwen. Iedereen kan deze workout volgen. En je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt. Het belangrijkste is dat je er plezier in hebt.

Een Body Workout

Probeer deze workout uit!

Ervaar hoe fit en vrolijk je van deze Body Workout wordt. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Je hoeft alleen binnenschoenen, water en een handdoek mee te nemen. Waardevolle spullen mag je meenemen de ruimte in. Een ding is zeker: je gaat gegarandeerd vrolijk en met veel energie weer naar huis.

Aan deze les doen zwangere vrouwen mee, pas bevallen moeders en vrouwen die al langer moeder zijn (gemengde groep). Ongeveer 6 weken (keizersnede ca. 9 weken) na de bevalling kun je weer meedoen aan deze les. Kijk bij leslocaties wanneer en waar deze les wordt aangeboden en reserveer de les in de agenda.

Scroll naar top