Baby Loss Awareness 

Elk jaar vindt van 9 t/m 15 oktober de Baby Loss Awareness Week plaats. Een week waarin jaarlijks wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor babysterfte. 
Het gaat helaas niet in alle zwangerschappen goed. Er zijn ouders die veel te vroeg afscheid moeten nemen van hun kindje. Tijdens deze dagen wordt hierbij stilgestaan. Steunpunt Nova besteedt hier aandacht aan door verschillende activiteiten te organiseren.
 
Bij leden van Mom Moves komt het soms ook voor dat een zwangerschap niet eindigt in de geboorte van een gezonde baby. Of dat kersverse ouders onverwacht of veel te vroeg afscheid moeten nemen van hun kindje. Ontzettend verdrietig natuurlijk want het liefst wens je iedereen het allerbeste toe. We proberen een zo veilig mogelijke omgeving te bieden zodat vrouwen die dit meemaken zich comfortabel genoeg en vooral welkom voelen om bij ons lessen te volgen als ze dat willen. 
 
Een van onze leden Astrid Reus heeft over haar verlies een prachtig boek geschreven. Hopelijk geeft het andere ouders steun die in een vergelijkbare situatie zitten. 
Wil je er meer over weten, bekijk dan haar website: https://www.nieuwbroertje.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top